telefon   86 262 269    kontakt   LH@HVIDGRAFISK.DK

Bordkort

Anderledes bordkort – UV tilprint af firmalogo – samt fræsning af cirkel til glassets fod og @ i 3 mm. hvid sandwichplade.

Messestande der skiller sig ud fra mængden

UV print direkte på OSB-plader givet et flot rustikt look, der er en professionel håndværker værdig. Vi har et stort sortiment af messestande og tilbehør – se vores online katalog på hjemmesiden.

Reklameskilt:

Så er HOME klar til at slå tegnekonkurrencen i gang … UV print på opskummet PVC – skiltet er 5 meter langt og produceret i 2 stykker. Børn op til 10 år kan deltage i konkurrencen, læs mere hos HOME Randers.

Bandereklamer

Vores Flatbed printer direkte på opskummet PVC plader eller sandwichplader, hvilket gør at arbejdsgangen bliver enklere og dermed billigere for vores kunder, UV printet giver en bedre holdbarhed. Går du med tanker om at skulle udskifte eller have lavet ny skiltning, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud – psst…..vi laver også udskåret bogstaver/figurer.

Gør som os...

- BYD DINE KUNDER VELKOMMEN.
UV print direkte på alu dørkplade med mønster. Printet ligger sig flot i fordybningerne i pladen og giver en skarp finish. Har du et budskab som skal ud, hjælper vi med gode ideer og professionel udførelse.

Sjove og anderledes tryksager

Tryk på sækkestole for Sønderbros Apotek – se dem på Strandbaren i Århus

Water & Wellness Randers

En opgave hvor en bred vifte af vores kompetencer er kommet i spil for at løse projekterne hos Water & Wellness Randers. En opgave hvor samarbejdet med arkitekt, byggeherre, aquapark manager og Hvid Grafisk førte til et resultat som vi er stolte af at have været en del af.

Vi har leveret: udendørsskiltning, indendørs foliearbejde i form af tekster på indvendige døre til omklædning, toiletter etc., frosted folier som afskærmning på udvalgte vinduespartier. Indendørs oplysningsskilte, prisskilte etc. uv-tryk direkte på klare acrylplader. Indendørs bannere ved 50 m. bassinet. Udendørs bannere. Kuverter, visitkort, gavekort, diverse foldere/pjecer

Randers FC - Kamp nr. 500

Vi ønsker Randers FC tillykke med kamp nr. 500 – og det flotte resultat i Viborg

Hvid Grafisk har produceret det kæmpe banner (40 X 10 meter).

Se mere her: