telefon   86 262 269    kontakt   LH@HVIDGRAFISK.DK

Hvid Grafisk er autoriseret Mandela Bangle forhandler samt eneste producent i Danmark af Nelson Mandela Limited Edition Posters.

 

lounge

 

Idemanden bag Mandela bangles er Nelson Mandelas højre hånd - Robert Coutts. Ved køb af bangle eller posters giver du et bidrag til Nelson Mandela Library Project. En af deres mærkesager er eliminering af analfabetisme. Dit bidrag går til projektet, hvor de ombygger gamle skibscontainere til skolebiblioteker, så børn og unge har mulighed for at læse og lære. Skolebibliotekerne sættes ud i de sydafrikanske landsbyer hvor er der er begrænset mulighed for at gå i skole pga. afstanden. Containerne er fyldt op med bøger, og lys som kommer via solenergi på taget.
Når du køber et armbånd giver det jobs til de afrikanske medarbejdere, som laver armbåndene. Det skaber en stabil indkomst og hverdag for dem og deres familie. Du støtter bæredygtige programmer til uddannelse og pleje for dem som er berørt af HIV og Aids.

Støt Nelson Mandela Library Project - det gør vi hos Hvid Grafisk. Kig ned i vores Mandela Lounge,( Hvid Grafisk, Niels Brocks gade 18, 8900 Randers C), os se udvalget af armbånd, posters samt film posters.

Shop posters

Shop armbånd

Shop film posters